Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

30-Jan-2024

Dag van het Werkplezier in de Zorg

Vandaag vieren we de Dag van het Werkplezier in de Zorg! 🎉 Een dag om stil te staan bij de mooie momenten die ons werk zo bijzonder maken. Drie collega's delen hun meest memorabele momenten om de vreugde en toewijding in onze zorgsector te belichten. Laat je inspireren door hun verhalen! #WerkplezierInDeZorg #Samenzorgbetermaken

Mitchell Dijkgraaf – Verzorgende IG
Mijn naam is Mitchell Dijkgraaf en ik ben al ruim 8 jaar werkzaam in de zorg. Werkplezier heeft voor mij een brede betekenis en met name het werken met ouderen in de zorg. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft daarom zijn/haar eigen werkwijze. De manier waarop jij als zorgprofessional de persoon benadert, is van grote waarde. 

Werkplezier vind ik erg belangrijk in het uitoefenen van mijn beroep, want door de jaren heen heb ik geleerd dat door het toepassen van de juiste kennis en kunde, jij als zorgprofessional de kwaliteit van werken, de kwaliteit in jezelf en de kwaliteit van het leven vergroot. Niets is minder leuk als je weet waar het allemaal om gaat in de zorg. Als team of als zelfstandig werkend professional ben je samen verantwoordelijk voor een positieve en prettige werksfeer. Dit alles heeft te maken met ‘hoe pas jij je aan’ binnen het leef-en werkklimaat in de zorg.

Cynthia Foort – Verzorgende IG
Zorgen voor anderen en privé en werk in balans. Ik vind het fijn om te kunnen werken als mijn man thuis is. Hij werkt ook in de zorg als begeleider. Zo verdelen we de zorg voor onze 3 kinderen. De oudste is 6 en de jongste is 8 maanden dus het is lekker druk. Ik word altijd blij van zorgen voor mensen, ik zou ook geen ander beroep willen hebben. PG vind ik het leukst, dat voelt gewoon goed. Als ZZP heb je niet echt vaste collega’s maar als het meteen klikt op een dienst vind ik dat heel leuk.

Francis – Helpende / Begeleider
Ik ben Francis Maria 29 jaar oud. Ik werk al 10 jaar in de zorg en nu 1 jaar als zzp'er. De zorg is elke dag een uitdaging voor mij, elke dag ga ik een nieuwe uitdaging aan. Ik kom op verschillende locaties en werk met verschillende soorten mensen. Zo kan ik overal mijn steun bijdragen en dat maakt mij gelukkig.

Elke dag sta je aan een ander bed. En hoe moeilijk het ook is voor die cliënt om elke dag een ander aan zijn bed te hebben, reageren hun dolgelukkig dat ik er voor hun mag zijn. De liefde, de complimenten, de tips en tops die je overal krijg, is niet te beschrijven met woorden. Dit geeft mij het gevoel om elke dag vol enthousiasme en gemotiveerd mij werk te doen. Hier word ik gelukkig van!