Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

04-Jun-2020

Ik solliciteer naar de functie van werkgever

Beste detachant,

Graag stel ik mij aan je voor. 

Ik ben Scott Goosens, accountmanager bij Care4 Group, vader van 2 kids en 42 jaar oud. Ik ben veel op ons hoofdkantoor in Barendrecht te vinden maar ben ook regelmatig onderweg naar jou, je collega detachanten en klanten/opdrachtgevers.

Voor regio Zuid Holland ben ik op zoek naar begeleiders en verzorgende-ig die van afwisseling houden. Ik bied namelijk diverse opdrachten bij verschillende opdrachtgevers in de zorgsector. Te denken valt aan; ouderenzorg, ziekenhuiswereld, thuiszorg, gehandicaptenzorg en justitie. De duur van de opdrachten variëren van minimaal 3 maanden tot soms wel een jaar. Voel jij je aangesproken tot de unieke kans die ik bied?

Naast bovenstaande bied ik nog veel meer. Dus naast een unieke kans, bied ik jou een vast maandelijks salaris exclusief ORT en reiskosten. En hier stopt het niet. Ook ga ik graag het gesprek met je aan met betrekking tot de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease auto incl. tankpas. En om je gezond, vitaal en fit te houden, ontvang jij maandelijks een bijdrage voor je sportabonnement. Ook ons teamuitje is een leuke extra welke ik belangrijk vind om jaarlijks aan te bieden. Heb jij misschien al een leuk idee voor ons volgende uitje?

Dus….. Ben jij de detachant die van afwisseling houdt en opzoek is naar een gedreven accountmanager/coach/sparringpartner..… dan kom ik graag met je in contact.

Bel mij: 06-51901566

Email: s.goossens@care4group.nl

Groeten,

Scott Goossens