Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

15-Nov-2022

In de schoenen van: Carianne

Samenwerking met Care4 Group als ZZP’er in de zorg.

Als zzp verpleegkundige ben ik vaak opzoek naar nieuwe opdrachten, om daarin wat ondersteuning te krijgen heb ik mij aangemeld bij de Care4 Group, het eerste bemiddelingsbureau waar ik mee samenwerk.

Ze hebben een breed scala aan opdrachtgevers, psychiatrie, geriatrie tot de reguliere zorg instanties, waarin ze je aan opdrachten kunnen koppelen. Hierdoor bouw ik enorm veel ervaring op maar blijft de zorg centraal staan in plaats van het zoeken naar opdrachten.

Onze samenwerking betekent voor mij het ondervinden van je talent als zorgverlener in verschillende zorgsettingen, zelfstandig werken, maar ook het werken in teamverband. 

Als zzp’er in de zorg, wordt er van je verwacht dat je zelfstandig neergezet kan worden in verschillende settingen. De opdrachten die je aangeboden krijgt passen veelal bij mijn expertise maar ik hou zelf de regie over waar, wanneer en met welke doelgroep ik werk.  

Eigen regie blijft een rode draad in de samenwerking met de Care4 Group. 

Carianne Hesse