Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Jun-2023

In de schoenen van: verpleegkundige Henriette

‘Mijn vastberadenheid om een nieuw leven op te bouwen en mijn roeping als verpleegkundige voort te zetten, hield me sterk.’

Mijn naam is Henriette en ik kom oorspronkelijk uit Ivoorkust. Mijn verhaal begint met een moedige stap die ik heb gezet: het vluchten uit mijn geboorteland. Het was een zware en emotionele reis, maar mijn vastberadenheid om een nieuw leven op te bouwen en mijn roeping als verpleegkundige voort te zetten, hield me sterk.

Aangekomen in Nederland, heb ik mijn passie voor het helpen van anderen nooit losgelaten. Integendeel, mijn ervaringen hebben mijn motivatie alleen maar versterkt. Ik besefte dat mijn kennis en vaardigheden als verpleegkundige een positieve impact kunnen hebben op de levens van mensen, ongeacht hun achtergrond.

Met deze gedachte in mijn achterhoofd heb ik hard gewerkt om mijn professionele ontwikkeling voort te zetten. Ik heb mijn opleiding tot verpleegkundige afgerond en een waardevolle nieuwe ervaring opgedaan. Ik ben trots op de extra dimensie als casemanager dementie, die ik heb toegevoegd aan mijn rol als verpleegkundige. Dankzij mijn culturele achtergrond en mijn inlevingsvermogen heb ik inzicht in de behoeften van diverse patiënten.

Ik ben drie jaar geleden begonnen als zzp'er. Ik heb via verschillende bureaus gewerkt en in de loop der tijd heb ik ontdekt dat de Care4 Group en ik dezelfde richting opkijken. Wat me vooral aanspreekt is hun toewijding en betrokkenheid. Ze staan altijd klaar om je te helpen en denken actief met je mee. Ze hebben me laten zien dat ze niet alleen uitstekend werk leveren, maar ook een ondersteunende en samenwerkende omgeving creëren voor hun medewerkers.

Mijn ervaringen als zelfstandig verpleegkundige en mijn ontmoetingen met de medewerkers van de Care4 Group hebben mijn visie op de zorg versterkt. Ik geloof in het belang van een professionele opstelling, waarbij er op een directe, respectvolle en eerlijke manier met elkaar wordt omgegaan. Dit is precies wat ik heb gevonden in mijn samenwerking met de Care4 Group.