Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

10-May-2024

In de schoenen van zzp’er Salvador

“Ik werk nu al bijna 2 jaar als zzp’er in de zorg en ik kan je vertellen: geen dag is hetzelfde!”

Salvador is altijd een fijne gesprekspartner. Een aantal weken geleden zijn wij van regio west bij hem  langs gegaan op de werkvloer en hebben we een kort praatje met hem gemaakt. Als we Salvador dan ook vragen om een stukje te schrijven over zichzelf en zijn werkzaamheden als zzp’er in de zorg reageert hij: “Ja hoor, prima”. Hij deelt graag kort maar krachtig zijn ervaring in de zorg met ons.

“Hoi ik ben Salvador, werkzaam als helpende in de zorg als zzp’er. Ik ben gaan werken als zzp’er, omdat ik meer vrijheid wenste om mijn privéleven en werk goed te combineren. Dit bevalt heel goed. 

Ik werk nu al bijna 2 jaar als zzp’er in de zorg en ik kan je vertellen: geen dag is hetzelfde! En dat is nou net wat mij zo aanspreekt. Al die verschillende locaties, tehuizen, collega’s en bewoners. Alles en iedereen is anders en dat heeft wat. Hoe ga je nou met wie om? Wat werkt wel of juist niet? En wat vind je zelf nou leuk? Al deze verschillende aspecten maken het leuk en uitdagend!”

Salvador is inmiddels al wat jaren werkzaam in de zorg als helpende. Hij gaat graag nog vele jaren door. Wij hopen dan ook nog heel wat jaren met deze fijne zzp’er samen te werken.