Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

02-Aug-2021

MAAK KENNIS MET: CISSY

‘Bedankt voor alles wat je voor me doet’, zei een detachant pas nog tegen mij. ‘Nou dankjewel’, was mijn reactie, ‘maar ik doe gewoon mijn werk’. Toch is het fijn om af en toe zo’n compliment te horen. Je verricht als accountmanager veel werk voor je werknemers en je wil graag dat zij tevreden zijn. 

Inmiddels alweer 2 jaar mag ik de functie van accountmanager binnen de Care4 Group uitvoeren. Nadat ik 2,5 jaar intercedent ben geweest, maakte ik deze stap. De functies hebben veel raakvlakken, maar toch is het heel anders. Als accountmanager van Care4Care heb ik een aantal detachanten (verzorgenden en verpleegkundigen) in dienst. Het is mijn hoofdtaak om hen aan het werk te houden, maar uiteraard ook dat zij tevreden zijn en uitdaging behouden. 

Het mooie aan de functie van accountmanager vind ik het contact met de detachanten. Je hebt veel en nauw contact en bouwt echt een relatie met ze op. Ik ben gelukkig als mijn detachanten gelukkig zijn! Tegelijkertijd maak ik de opdrachtgever blij met een enthousiaste kandidaat waarbij kwaliteit en continuïteit gewaarborgd wordt. Op sommige momenten merk ik wel dat ik meer bezig ben om mijn medewerkers het naar hun zin te maken, dan commercieel te denken. Dat kan nog wel eens mijn valkuil zijn. 

Als persoon hou ik ook van gezelligheid en sociale contacten. In mijn vrije tijd spreek ik veel met familie en vrienden af. Dan pak ik graag een terrasje of we maken een heerlijke wandeling. Nu het weer lekkerder weer is ben ik veel in mijn (moes)tuin te vinden. Daarnaast sta ik elke week op het voetbalveld om een balletje te trappen. Ik ben graag buiten en stil zitten kan ik niet! 

En gelukkig denkt de Care4 Group daarin mee. We krijgen veel de mogelijkheid om te bewegen tijdens een werkdag, vooral tijdens de covid-19 periode, waarin we nog steeds voornamelijk thuis werken. Mijn “uur pauze” vul ik altijd in met een grote wandeling of een rondje hardlopen. En op mijn thuiswerkplek heb ik de natuur naar binnen gehaald en kijk ik elke werkdag uit op mijn botanische behang (zie de foto van mij op mijn werkplek). Heerlijk!