Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Feb-2022

Maak kennis met Dana

Werken in een autowereld dat is wat ik 17 jaar heb gedaan en gewend was. Maar op een moment was het tijd voor iets anders, afwisseling. Na een tussenstop bij een andere werkgever die helaas failliet is gegaan ben ik voor het eerst in mijn leven bij het UWV terecht gekomen. Na een schop onder mijn kont door een medewerker van het UWV, waarvoor mijn hartelijke dank, ben ik via Indeed op een vacature van de Care4 Group gestuit.  Na twee snelle gesprekken ben ik In oktober 2020 bij de Care4 Group in dienst gekomen. Wat een warm bad waar je in terecht komt. Het voelde gelijk goed! 

Persoonlijk, meedenkend, betrouwbaar, vooruitdenkend dat is wat ik de eerste dagen gelijk ervaren heb. Ik stond al in de startblokken om gelijk in de hoogste versnelling van start te gaan, maar er werd door de directrice (die mij aangenomen en ingewerkt heeft) gelijk op de rem gestaan. Dank je wel @Louisa Marinussen, dit was precies wat ik nodig had! 

Na jaren ervaring op de financiële administratie verzorg ik bij de Care4 Group voornamelijk de verloning en facturatie van Care4Flex, ons uitzendbureau voor de sector Zorg en Welzijn. Uiteraard komen hier ook andere werkzaamheden bij, wat het divers maakt. En zo is mijn 36-urige werkweek goed gevuld 😊. Ik had geen ervaring met het verlonen van uitzendkrachten, maar omdat ik op het juiste tempo ben ingewerkt en mijn SEU diploma heb gehaald, heb ik dit aardig onder de knie gekregen.

Mijn hobby is onze hond Bailey. Zij is ons verwende nestje, een Labradoodle van 2 jaar oud 😊.

Op vrijdag is zij de kantoorhond van onze vestiging Barendrecht. Zo fijn dat dit kan/mag en natuurlijk heel gezellig!