Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Sep-2022

Maak kennis met: Lieke

In juni 2015 ben ik begonnen bij de Care4 Group. Op dat moment was ik op zoek naar wat meer regelmaat in mijn werk. Ik werkte namelijk als verpleegkundige in het ziekenhuis, maar gezien mijn thuissituatie vond ik iets meer regelmaat toch prettig. Ik kende Stefanie (directrice Care4 Group) en via haar zag ik de vacature van intercedent voorbij komen. Na een ochtend meelopen zag ik het helemaal zitten en het werken bij de Care4 Group bevalt mij dan ook erg goed. De sfeer onder de collega’s is prettig en gezellig. Daarnaast vind ik het fijn om binnen een kleine organisatie te werken, iedereen kent elkaar. 

Wat ik leuk vind in mijn werk is mensen verder helpen, hoe groot of klein dit ook is. Kandidaten via ons aan een leuke baan helpen en daarnaast ook nog de opdrachtgever blij maken. Het persoonlijke contact met zowel medewerkers als opdrachtgevers vind ik ook altijd heel prettig. Even een belletje hoe het met iemand gaat, dat maakt het verschil!

Naast mijn werk zit ik niet stil. Met hobby’s zoals voetballen, racefietsen, wandelen en met vriendinnen afspreken, kan ik mij erg goed vermaken. Daarnaast zit ik bij de Oranjevereniging van Wenum en organiseren wij met elkaar het buurtfeest. Verder ben ik graag thuis bezig met de dieren of in de tuin. Mijn balans tussen werk en privé vind ik heel fijn. 

Ik heb de luxe dat ik parttime werk, sinds onze dochter Felien is geboren. Ik vind het dan ook heerlijk om thuis te zijn met haar. Met mijn man Job wonen we op een boerderij en hebben we schapen en rosékalveren. Samen verzorgen we de dieren naast onze banen. Voordat ik naar het werk ga, sta ik dus altijd iets eerder op. Naast mijn werk binnen de Care4 Group,  werk ik ook nog steeds als verpleegkundige , dit vind ik te leuk om te stoppen. Het fijne is dat ik mijn eigen tijd kan indelen en de vrijheid heb om te werken, wanneer het thuis uitkomt. 

Al met al een mooie mix die mij heel goed bevalt, ik hoop dan ook nog jaren, met veel plezier deel uit te mogen maken van de Care4 Group.

Lieke – senior intercedent, kantoor Zwolle. 

#intercedent #verpleegkundige #parttime #samenzorgbetermaken