Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Nov-2021

MAAK KENNIS MET: Mariska

Ruim 3 jaar geleden begon mijn avontuur bij de Care4 Group. Voordat ik bij de Care4 Group aan de slag ging, werkte ik als administratief medewerker op het plan & flexbureau bij Van Boeijen. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en via, via kreeg ik te horen dat er een vacature als Intercedent bij de Care4 Group open stond. Hier heb ik direct op gereageerd en ik kon nog mee met de sollicitatieprocedure. Ik bleef uiteindelijk over met nog een andere sollicitant, waar uiteindelijk de keuze op is gevallen. Een paar maanden later werd ik gebeld, dat er weer een vacature was ontstaan, doordat er wat verschuiving binnen het team had plaats gevonden. Dit heb ik met beide handen aangegrepen, en op 1 mei 2018 was mijn eerste werkdag. 

Nu dus alweer meer dan 3 jaar verder, heb ik het erg naar mijn zin. De hoofdtaak in de functie van intercedent is voornamelijk de planning en daarnaast heeft binnen ons rayon iedereen zijn/haar eigen taken. Voor mij zijn dit de lange aanvragen. Wanneer een opdrachtgever voor langere termijn op zoek is naar een medewerker mag ik daarmee aan de slag: medewerkers binnen ons bestand benaderen, een vacature schrijven, Ayla (onze landelijke recruiter) op de hoogte stellen zodat zij ook mee kan zoeken buiten ons eigen medewerkersbestand. Het is vandaag de dag erg lastig om mensen te vinden, wat maakt dat ik er extra gelukkig van word, wanneer ik iemand kan vinden die een aanvraag kan invullen. 

Naast mijn werk heb ik een gezin, met één zoon en twee bonuszoons. Allemaal houden ze van voetbal, dus op zaterdagochtend ben ik tegenwoordig veel op het voetbalveld te vinden. Hopen dat één van hen de nieuwe Arjen Robben gaat worden 😊. We zijn 2,5 jaar geleden gaan samenwonen in een voor ons iets te klein huis. Vorig jaar kregen we de kans om een nieuw (groter) huis te laten bouwen. Inmiddels staan de muren en zit er een dak op. Ergens begin volgend jaar zullen wij onze entree nemen in ons paleisje.