Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Dec-2021

MAAK KENNIS MET: Natalie

Ruim 8 jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het leek mij mooi om ergens als verzorgende-IG aan de slag te gaan. Ik ging hiervoor in gesprek met Stefanie Hurenkamp, directeur van de Care4 Group, tevens een goede oude bekende van me. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat Stefanie ook nog op zoek was naar een intercedent, ter vervanging van zwangerschapsverlof. Dit leek me een hele interessante uitdaging. Ik had ruimschoots ervaring met planning, dus ik zag mezelf dit wel doen! Inmiddels ben ik ruim 8 jaar met veel plezier werkzaam bij de Care4 Group, nu in de functie van senior intercedent.

Care4 Group staat voor persoonlijke aandacht. Hiermee onderscheiden we ons graag van de rest. Zowel zakelijk als privé vind ik dit erg belangrijk. Privé sta ik ook graag klaar voor mijn medemens. Ik houd me volop bezig met vrijwilligerswerk, zoals het organiseren van markten en feesten bij onze buurtvereniging. Op school help ik ook graag een handje mee in de klas en maak ik deel uit van de OR. Wanneer je iets belangeloos doet voor je medemens, ontvang je hiervoor waardering terug, hier krijg ik echt energie van! Samen bereik je de mooiste dingen en hoe leuk is het om nieuwe mensen te ontmoeten en gezamenlijk te genieten van activiteiten? Veel belangrijker dan materieel geluk! Ook in mijn werk kan ik mijn ei kwijt met persoonlijke aandacht, hierin onderscheiden wij ons graag. Altijd aandacht hebben voor je medewerkers en opdrachtgevers, iemand die zich gewaardeerd voelt komt graag bij je terug. 

Verder heb ik een grote passie voor bloemen en planten en ben ik echt de collega met groene vingers. Planten geven rust, werken luchtzuiverend, zorgen voor meer productiviteit en geven sfeer. Kortom, groen maakt gelukkig! Om deze reden proberen we het op onze afdeling ook zo groen mogelijk te maken. Ik neem ook graag een bos bloemen mee uit mijn eigen tuin voor op kantoor.

Binnen de Care4 Group heb ik me helemaal verdiept in alle ins en outs van het plansysteem. Vragen en wensen van zowel medewerkers als opdrachtgevers worden door mij beantwoord. We hebben inmiddels een prachtig systeem staan, maar het kan altijd beter, dus we blijven ons door ontwikkelen. Het doel is zoveel mogelijk efficiëntie te behalen, zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen. 

Ik hoop nog jaren deel uit te mogen maken van de Care4 Group. Ik zie nog altijd uitdagingen, we zitten nooit stil en blijven ons focussen op ontwikkelingen in de markt! Samen zorg beter maken!