Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Aug-2022

Maak kennis met: Suleika

Ik heb altijd al in de arbeidsbemiddeling willen werken. Na het behalen van mijn SEU ging ik direct solliciteren bij verschillende bemiddelingsbureaus waaronder de Care4 Group. Omdat ik tijdens mijn opleiding een bijbaantje als helpende had, vond ik de vacature als Intercedent bij Care4 Group direct bij me passen. Inmiddels werk ik er al ruim 4,5 jaar, en heb ik het ontzettend naar mijn zin. Geen dag is hetzelfde en de dynamiek en sfeer die er heerst, maken het werk uitmuntend gezellig. Mijn takenpakket is zeer divers; van het werven en selecteren van kandidaten tot op evaluaties gaan bij klanten. 

The Unique Selling Point van ons, is het persoonlijke contact met de zorgtoppers die wij bemiddelen, kijken naar wat juist wel kan, en op basis daarvan kwalitatief personeel inzetten om samen zorg beter te maken. Naast alle werkzaamheden die ik uitvoer, geven ze mij ook de mogelijkheid om binnen mijn functie als Intercedent door te groeien, door trainingen en of cursussen te volgen. Naast alle leuke werkzaamheden, zijn mijn collega’s als een kers op de taart. Ons team in Groningen is een ontzettend hecht team en ook met hun is geen dag hetzelfde, soms met een traan en soms rollen we over de grond van het lachen. Ik ben ontzettend trots op mijn collega’s! 

Naast mijn werk heb ik ook nog een prachtig gezin, waar ik graag mijn tijd en liefde aan besteed.

In mijn vrije tijd kook ik graag en breng ik graag tijd door met familie en vrienden. 

 

Suleika Zimmerman, Intercedent Rayon Noord