Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

05-Oct-2022

Maak kennis met: Wendy

Sinds februari 2007 werk ik bij de Care4 Group. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en werd door Louisa gebeld nadat ze mijn cv online had gevonden. Diezelfde dag kon ik nog op gesprek komen en een week later ben ik gestart met werken bij Care4Care, zo snel kan het dus gaan bij de Care4 Group!

Ik kwam terecht in een klein maar hecht team wat bestond uit twee accountmanagers, Louisa en onze vorige directeur Herman. In 2007 bestonden we alleen nog uit Care4Care en richten we ons vooral op het werken met detachanten.In de loop der jaren is er veel veranderd binnen de zorg en zijn wij ons als bemiddelingsbureau ook verder gaan ontwikkelen en groeien. Zelf ben ik door de jaren heen als persoon en in functie ook gegroeid. Ooit begonnen als administratief medewerker, na een aantal jaar als Senior administratief medewerker gaan werken en nu ben ik inmiddels gegroeid tot Teamcoördinator Administratie. Met het allerleukste administratieve team waar ik mee kan en mag samenwerken.

Op de afdeling administratie heeft elke collega haar eigen takenpakket maar kunnen we ook werk van elkaar overnemen. Mijn werkdagen zijn nooit hetzelfde, de ene dag ben je volledig bezig met de urenverwerking van de detachanten en op het andere moment ben je managementoverzichten aan het maken of sta je een ZZP-er te woord over een betaling. Er is altijd afwisseling en het is nooit saai. Ons team administratie is op elkaar ingesteld en we weten wat we aan elkaar hebben. Daar ben ik trots op!

Naast mijn werk heb ik een gezin. Ik ben al 19 jaar samen met mijn man Danny en hebben we een dochter Kaylee en zoon Jayce. Kaylee is eerstejaars op de mavo-havo en Jayce zit in groep 5 en voetbalt elke week waardoor ik elke zaterdagochtend langs de lijn sta in weer en wind. Daarnaast kijken we elke F1 wedstrijd om Max te zien rijden en winnen natuurlijk 😊. Naast leuke dagjes weg (lees achtbaanfanaten) of vakanties met mijn gezin hou ik van afspreken met mijn vriendinnen, gezellige avondjes met vrienden of gewoon met een dekentje op de bank een film of serie kijken.

Door mijn functie heb ik jullie vast allemaal wel een keer telefonisch gesproken of e-mail contact gehad. Vanuit mijn functie nog een tip van de dag: Vul altijd zo volledig mogelijk je werkbriefje en/of urenstaat in en lever deze ook op tijd aan, zo ontstaat er geen ruis in onze fijne samenwerking. Tevens staan mijn team en ik natuurlijk altijd klaar voor jullie vragen, dus kom je ergens niet uit, bel of mail gerust!