Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

18-Jan-2019

Zorg vanuit het hart met het oog voor kwaliteit.

Zorg vanuit het hart met het oog voor kwaliteit.

Zorg vanuit het hart met het oog voor kwaliteit. Dat is waar onze organisatie
voor staat. Mijn naam is Esther van der Meer en ik werk als
opleidingscoördinator bij de Care4 Group.


Ik heb een rijke werkervaring bij verschillende velden van de gezondheidszorg 
en met mijn studie Learning & Development in Organisations, heb ik een mooie
combi om samen met jou te kijken naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Hou
je van mensen en hou je van zorg en wil jij je zelf inzetten hiervoor maar mis je
nog wat vaardigheden of een diploma; neem contact op met mij via
academy@care4group.nl  Dan bekijken we samen de mogelijkheden.