Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Jul-2024

In de schoenen van zzp verpleegkundige Pascale…

“Ik zei ‘ja’, en wist niet wat ik kon verwachten, maar het beviel zo goed dat ik besloot om vaker diensten te draaien.”


 

Op 1 april 2023 besloot ik om als zzp verpleegkundige aan de slag te gaan. In het begin twijfelde ik heel erg, maar tot nu toe heb ik er geen spijt van gehad. Het heeft me de kans gegeven om meer tijd met mijn gezin door te brengen en zelf mijn vakanties en diensten te kiezen. Hierdoor mis ik geen belangrijke momenten meer, zoals de kickbokstoernooien van mijn oudste zoon of de concerten waarin mijn man zingt. Het heeft mijn leven echt veranderd.

De eerste weken waren spannend, maar zodra ik mijn draai vond, werd het een stuk makkelijker. Ik vind het fijn dat ik me nu volledig op de zorg kan richten. Als vaste medewerker moest ik veel administratieve taken doen, wat tijd kostte. Nu kan ik al mijn tijd besteden aan de cliënten en mijn collega’s helpen waar ze het nodig hebben.

Werken bij de Care4 Group bevalt me heel goed. De intercedenten benaderen me op een fijne manier en ik voel me echt een waardevolle collega, niet zomaar een zzp’er. Bij vragen is er altijd iemand die voor me klaarstaat. Via de Care4Academy kan ik verschillende cursussen volgen, wat belangrijk voor me is als verpleegkundige. Zo kan ik de beste zorg blijven leveren.

Mijn eerste opdracht was heel spontaan: ik werd 's ochtends gebeld of ik 's middags kon werken, omdat er nood was. Ik zei ‘ja’, en wist niet wat ik kon verwachten, maar het beviel zo goed dat ik besloot om vaker diensten te draaien.

Al met al ben ik heel blij dat ik zzp’er ben geworden. Dankzij de intercedenten van de Care4 Group kan ik me volledig op de zorg richten, terwijl zij de opdrachten en facturatie voor me regelen.

Pascale, zzp verpleegkundige