Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Apr-2022

Maak kennis met Merve

Op 1 maart 2022 ben ik begonnen bij de Care4 Group in Barendrecht en werk ik hier als intercedent. Wat een fijn team hebben wij hier in Barendrecht. Door Louisa, een van onze directeuren, ben ik hier terecht gekomen. Super fijn om deze connectie te hebben en dat ik nu bij de Care4 Group mijn carrière mag gaan uitbreiden. 

Zelf kom ik uit de haven sector en is dit natuurlijk ontzettend nieuw voor mij. Ook merk ik eigenlijk direct dat de Zorg & Welzijn enorm groot is en dit voor mij enorm veel mogelijkheden biedt om mijn kennis te verbreden. 

Ik wil graag mezelf ontplooien en heb het gevoel dat ik hier aan het juiste adres ben. Ben nu al een aantal weken aan het werk en merk al aan mijzelf dat ik aan het groeien ben als intercedente. Natuurlijk wil ik nog veel meer bereiken, alleen voor nu als intercedent zit ik eigenlijk wel lekker. Wie weet over een jaartje wat er dan op mijn pad komt bij Care4 in Barendrecht!

Ook heb ik een heel gelukkig leven naast mijn gelukkige baan. Heb een prachtige dochter Emma Elena van bijna 9 maanden oud en een hele fijne man waar ik al ruim 12,5 jaar een relatie mee heb. Mijn leven bestaat eigenlijk uit heel veel genieten. Wat ik ook enorm graag doe is sporten en dan bedoel ik boksen! Een aantal keer in de week, wat voel ik mij toch fijn als ik dat aan het doen ben.

Elke ochtend eerst een bakje koffie voordat ik start met mijn werkzaamheden is voor mij erg belangrijk. Ja, ik ben wel redelijk verslaafd aan een heerlijk bakkie koffie.

Ik vind het ontzettend leuk om gesprekken te voeren met de mensen die een baan zoeken in de zorg. Mijn dag kan niet meer stuk als we onze doelen hebben behaald en de diensten bij onze klanten hebben kunnen invullen. Dan ga ik met een big smile naar huis!